1 INGYENES NAP A PROGRAMOZÁSRÓL GYEREKEKNEK, ISKOLÁSOKNAK, KARRIERKEZDŐKNEK ÉS SZÜLŐKNEK

Azt már mondanunk sem kell, hogy a jövő az informatikáé. Azt, hogy az informatika mindenkié, annál inkább. A programozás valós alternatíva és izgalmas karrierút lehet bárki számára, kortól és nemtől függetlenül. És ezt be is bizonyítjuk: május 10-én a DigiGirlzön a Microsofttal és a Skoollal együtt minden korosztálynak megmutatjuk, mit jelent és miért jó programozónak lenni.

Az ingyenes esemény alatt négy különböző helyszínen négy különböző programmal várunk minden érdeklődőt, az iskolásoktól a pályakezdőkön át a szülőkig. Lesz Minecraft programozóműhely, beszélgetés a Codecool és a Skool végzőseivel továbbtanulásról és karrierlehetőségekről az IT-ban, és rendhagyó szülői a hazai techszektor helyzetéről.

A programokat a Microsoft, Skool és a Codecool példaképei, mentorai és diákjai vezetik.

Válassz a programok közül, és regisztrálj lent!

MÁJUS 10. 16:30 Helyszín: Codecool, Nagymező utca 44.
REGISZTRÁLOK

Minecraft programozó műhely

10-14 éveseknek

Háromórás Minecraft programozóműhely a Skool módszertanával és oktatójával. Az élményalapú foglalkozáson megmutatjuk a fiatal lányoknak, milyen izgalmas továbbtanulási és karrierlehetőségeket kínál a techszektor. A workshopon megismerkedhetnek az alapvető trükkökkel, és sikerélményt szerezhetnek programozóként.

Még ennyi férőhely van: 0

Coding is cool - karrierváltás bármikor, bárkinek

18-28 éveseknek

Háromórás beszélgetés karrierről és hétköznapokról egy informatikai cég életében. Személyes történeteken keresztül mutatjuk meg, hogy a techszektor kortól és nemtől függetlenül mindenki számára nyitva áll. Az előadásra példaképeket hívunk meg, akik izgalmas és inspiráló karrierútjukról mesélnek majd.


Még ennyi férőhely van: 34

Köszönjük, hogy regisztráltál.

Regisztrálok